Vi är nog många som vill vända blad och lämna 2020 bakom oss och hoppas på ljusare tider under 2021. I tider som denna, skapas en stark teamanda, vilket ökar nytänkande och kreativitet för att möta de utmaningar vi står inför. Vissa branscher går bättre än någonsin och andra har fått dra ned. Utmaningarna är många med begränsade öppettider och antal personer som kan vistas i samma lokal. Nya affärskoncept skapas och läggs ned.

Box fokuserar på det vi är bäst på; utveckling och tillverkning av POS, Kiosklösningar, och Mobila lösningar i vår fabrik i Taiwan samt att ta hand om våra kunder.

Vi på Box är otroligt tacksamma att så många kunder har rullat ut under hösten trots alla utmaningar. Vi vill ge ett extra stort tack till er och våra återförsäljare som vi inte har haft möjlighet att träffa i år.

Framöver, är det viktigt att du är ute i god tid med dina beställningar. Eftersom det går färre båtar och flyg, så tar det längre tid att få hit produkter från Asien. Vi försöker givetvis ta höjd för detta, men att gissa produktionstakten är inte enkelt just nu.

Inför julen kommer vi att ta lite extra semester i år och vi är därför tacksamma om du hör av dig innan den 13 december om du behöver hjälp med något som ska användas mellan jul och den 2 januari

God Jul & Gott Nytt År önskar
Säljteamet i Norden
Box Technologies