Hej kära kunder och partners!

The Show Must Go On” – sjöng Queen 1991. Nu pratar vi om livet efter coronaviruset och vad det ”nya vanliga” kommer att innebära. Tänk att tiden och dess olika epoker snurrar på och går runt, runt och på något vis upprepar sig fast i olika skepnader. Gamla koncept plockas upp, omvandlas, slipas och blir till något nytt. Under coronakrisen skapas det, liksom i alla andra kristider, helt nya koncept utifrån de behov som uppstår.

Det digitala mötet har tagit plats i vår vardag och är ett fantastiskt hjälpmedel, men kan det ersätta det personliga mötet?

Online försäljning och hemleveranser är redan en del av allas vardag och är här för att stanna. Nu har möten, konferenser, mässor, event, och även till viss del underhållning och träning flyttat in i våra hem och ersatts av digitala forum.

Är det en bättre digital upplevelse vi vill ha som nästa koncept eller ska det ses som ett komplement?

Själv tror jag att det digitala mötet är ett komplement eftersom de allra flesta efter olika typer av isolering kommer att uppskatta det personliga mötet. Detta visar sig tydligt på fritiden då många försöker hitta nya sätt att ses utomhus. Jag har aldrig tidigare sett så mycket folk ute i skogen och vid olika grillplatser som på fars dag i förra veckan.

Box Technologies har en egen fabrik i Taiwan och vi har stora möjligheter att skapa helt nya koncept i stora volymer. Har du ett nytt volymkoncept i tankarna för användning i en butik-, restaurang-, eller hotellkedja? Eller funderar du på ett nytt koncept för användning inom sjukvården? Tveka inte att ta kontakt med oss så att vi kan diskutera vilka möjligheter som finns.

Ring oss så bokar vi in ett digitalt möte eller en mötespromenad där vi berättar om våra befintliga POS- och kiosklösningar och diskuterar möjligheter. Vi på Box hoppas att vi får chansen att bli er nästa samarbetspartner!

Box tänker på miljön, vår omgivning och våra kunder.

Varma hälsningar från
Carolina Lomm