Förra veckan deltog vårt nordiska team på EuroShop Düsseldorf, en av världens största mässor för detaljhandeln.

Trots oro för Corona viruset som resulterade i en del avbokningar, var besökarantalet över förväntan med över 94 000 besökare. Flera viktiga beslutsfattare var på plats för att diskutera framtida projekt med Box.

Vi på Box tog tillfället i akt att visa flera nya lösningar med fokus på att vi gör allt från att utveckla, designa, tillverka och kvalitetskontrollera alla produkter ”in house”. Störst var intresset för våra kiosklösningar och vi hade flera nya kioskmodeller på plats; inklusive K86B (27-tum) och K886B (21.5-tum). Undersökningar visar att användning av kiosklösningar i butik, där kunden kan sköta sin egen beställning, leder till ökad försäljning.

Utöver ny kiosklösning, visade vi flera nya spännande koncept som kommer lanseras under året och presenteras i vårt utskick efter release.

Ett återkommande tema är hållbar utveckling och vi på Box arbetar kontinuerligt med fokus på hållbar IT och användning av miljövänliga och återvinningsbara material.

För er som inte hade möjlighet att besöka oss i Düsseldorf, titta på videon för att se en glimt av vår monter.