Numera funderar vi på hur vi ska transportera oss i framtiden när vi åker på semester. Greta Thunberg gjorde det ”fult” att flyga och uppmuntrar oss att använda andra transportmedel.

Inom livsmedelsindustrin är det viktigt hur djuren föds upp och vilken fisk vi äter. Vi som konsumenter blir allt mer medvetna och ursprungsmärkning hjälper oss handla rätt mat som är både är nyttig och klimatsmart. De senaste åren har vi även haft omfattande dialoger om att alla bör äta mindre kött och mer vegetariska alternativ för att gynna en mer hållbar utveckling.

Hållbarhetstänket blir allt viktigare och påverkar även valet av IT-lösningar för många av Box kunder. Det ställer högre krav på kunskap och sätter press på oss som tillverkare. Box arbetar med att välja hållbara material och tänka klimatsmart i alla delar av företaget – från våra lokala kontor till vår produktionsanläggning i Taiwan. Vi arbetar med att hålla nere CO2-utsläpp i alla led, packa gods med hållbart material och skicka produkterna miljövänligt från vår fabrik i Taiwan. Diagrammen här i artikeln visar hur en POS-lösning från Box minskar C02-utsläppet jämfört med en annan POS-lösning.

Vi hjälper gärna dig att räkna på hur mycket pengar ditt företag kan spara med en Box-lösning och hur ni kan minska CO2-utsläppet. IT blir allt viktigare för företags totala verksamhetsutveckling med direkt påverkan på resultatet.

För oss är det därför viktigt att få er input om vilken typ av IT-lösningar som ni kommer att ha behov av i framtiden. Som tillverkare har vi då större möjlighet att påverka produktutvecklingen för er bransch samt bidra till en hållbar utveckling.

Box tänker långsiktigt och är stolta över att kunna erbjuda 5-års garanti på våra POS produkter.